Je slaapkamer is een van de weinige plekken waar je kan genieten van volledige privacy en rust. Je wilt deze plek natuurlijk mooi inrichten. Daarnaast is rust super belangrijk om goed te kunnen functioneren overdag. Hier zijn 3 producten die jij in je slaapkamer nodig hebt.

Natuurlatex matras

Het natuurlatex matras wordt beschouwt als de crème de la crème onder de matrassen. Het matras is samengesteld uit natuurlatex. Dit latex wordt gemaakt met rubber van de rubberboom. Het is dus een volledig natuurlijk product.  Het matras is zeer veerkrachtig en soepel. Dit is het perfecte matras voor als je het in de nacht vaak koud hebt. Natuurlatex houdt namelijk goed warmte vast. Het voordeel van een natuurlatex matras bestellen bij Tuur.shop is dat je kunt proefslapen. Zo kun je zelf ondervinden hoe fijn zo’n matras is.

Luchtbevochtiger

Heb jij ook wel eens moeite met je ogen gesloten houden wanneer je probeert te slapen? Dan kun je wel eens last hebben van droge winterlucht. Droge winterlucht kan je slaap verstoren. Je kan last krijgen van een droge huid en droge ogen. Je slaapt dan ook beter als de lucht wat vochtiger is. Dit kun je heel makkelijk regelen door een luchtbevochtiger in je slaapkamer te plaatsen.  Daarnaast helpt het verspreiden van biologische oliën bij het ontspannen voor het slapen gaan. Een luchtverstuiver is tevens een natuurlijke manier om slaperig te worden. Je moet dan denken aan oliën als lavendel en neroli.

Verlichting

Ongetwijfeld heb je vaak de tip langs horen komen dat je in de avond zoveel mogelijk mobiele apparaten en schermpjes moet vermijden. Het idee hierachter is dat deze mobiele apparaten blauw licht uitstralen. Blauw licht heeft namelijk invloed op onze biologische klok. Rood licht aan de andere kant is juist slaap bevorderend. Een mooie toevoeging voor in de slaapkamer zijn dan ook lampen die rood licht uitstralen. Hier word je in de avond juist slaperig van.  Nog een fijne toevoeging is een lichtwekker. Zo’n wekker bootst een zonsopgang na waardoor je fijner wakker wordt. Dit resulteert in meer energie overdag en kan een positief effect op je productiviteit en concentratie. Heb jij deze producten al in huis?