Een kopje koffie moet lekker zijn en je moet het snel en gemakkelijk kunnen zetten. Veel mensen vinden het tegenwoordig al teveel werk om koffie te maken met een ouderwets filterapparaat. Om toch lekkere koffie te krijgen wordt vaak gekozen voor de Nespresso capsules. Deze zijn in tientallen smaken verkrijgbaar en het zetten van een kopje koffie gaat bijzonder snel. Je moet natuurlijk wel een Nespresso apparaat aanbieding gebruiken. Die machines staan garant voor een lekker kopje koffie. Zeer bekend is de Magimix serie. Dat zijn eenvoudige machines, die in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Wat kan een Magimix?

Bij de Nespresso Magimix serie kun je kiezen voor basic modellen, maar ook voor machines met ingebouwde melkopschuimer. Voor welk model je moet kiezen is afhankelijk van welke koffie je graag drinkt. Elk model uit de Magimix serie heeft een eigen naam. Als je op zoek bent naar een machine met een melkopschuimer, moet je een model kiezen met ‘milk’ in de naam. Sommige exemplaren hebben een geïntegreerde melkunit en bij andere wordt die als los apparaat bijgeleverd. Als je maar incidenteel een kopje koffie met toegevoegde melk gebruikt is dat wellicht de meest handige optie.

Waar is de laagste prijs te vinden?

De producten van Nespresso zijn op veel plekken verkrijgbaar. Dat geldt zowel voor de machines als de capsules. Elke winkel heeft wel af en toe een aanbieding, waarbij je flink kunt besparen op de aanschafprijs. Om erachter te komen waar op dit moment een aanbieding loopt, kijk je op een platform voor Nespresso aanbiedingen. Zo’n platform zet alle aanbiedingen voor apparaten en capsules netjes op een rij, zodat jij de beste aanbieding kunt kiezen. Vaak kun je zelfs meteen doorklikken naar de aanbieding. Op het platform zijn soms ook leuke weetjes te vinden over koffie zetten met een Nespresso machine.