Om je er lekker te kunnen voelen moet je huis een afspiegeling zijn van je persoonlijkheid. Ook moet de inrichting passen bij de dingen die je thuis doet. Aangezien iedereen verschillend is, is ook geen enkele inrichting hetzelfde. Een woning van iemand die veel werkt en uitgaat is anders ingericht als de woning van iemand die thuis werkt en graag gasten ontvangt. Het is niet gemakkelijk om zelf een interieur te ontwerpen dat bij je past. Een interieuradvies van Home Made By is dan welkom. Dat begint met een gratis Design Date.

Wat is een Design Date?

Tijdens een Design Date maak je kennis met één van de interior designers van Home Made By. Het doel van die date is er achter te komen welke dingen voor jou belangrijk zijn. Om een uitgangspunt te hebben moet je voorafgaand een lijst met vragen invullen. Dat is de basis voor het gesprek. De ideale uitkomst is, dat er een design plan op maat wordt gemaakt. De leidende factoren daarin zijn je budget, je leefstijl en je smaak. Het plan hoeft niet in één keer te worden uitgevoerd. Het is een leidraad voor de wijze waarop je je interieur in de komende jaren gaat wijzigen.

Vervolgstappen

Met een leidraad voor je inrichting voor de komende jaren ben je er uiteraard nog niet. Om een inrichting succesvol te kunnen transformeren hebben de meeste mensen hulp nodig. Ook die kan worden geboden door de interior designers van Home Made By. Die hulp bestaat uit het maken van een vertaling van het design plan naar kleuren en naar een uitgewerkt design. In tegenstelling tot de design date zijn de vervolg adviezen niet gratis. De meerwaarde die deze adviezen opleveren maken het echter beslist de moeite waard om daar gebruik van te maken.

Design Date maken

Home Made By werkt samen met tientallen interior designers, die over Nederland zijn verspreid. Daardoor kun je vanuit vrijwel elke plek in Nederland een afspraak bij jou in de buurt te maken, dus zonder een lange reistijd. Op de website is een overzicht van alle interior designers te vinden met naam, foto en woonplaats. Door het overzicht te raadplegen kun je zien of er iemand bij jou in de buurt woont. Het kost maar een paar minuten tijd om online een afspraak te maken als start van de nieuwe inrichting van je woning.