Wie een jacuzzi in de tuin neerzet, moet ook aandacht schenken aan de uitstraling en het design. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor een jacuzzi van hout. Een houten jacuzzi is niet alleen verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, maar brengt behalve een mooie uitstraling ook meer voordelen met zich mee. Denk jij erover na om een jacuzzi van hout te laten plaatsen? Dit moet je weten!

De mogelijkheden met een houten jacuzzi

Met een houten jacuzzi kies je voor een luxe uitstraling in je tuin. Hout is een natuurproduct en zorgt dan ook voor een natuurlijke uitstraling. Het is bij specialisten als Serena Spa goed mogelijk om een jacuzzi volledig naar wens samen te stellen, ook als het gaat om hout. Hier wordt gebruik gemaakt van Red Cedar hout, een speciale houtsoort die geliefd is vanwege de aangename geur en de mooie kleurschakeringen. Ook heeft dit hout een natuurlijke weerstand tegen schimmels en rottingsverschijnselen. Het kan onbehandeld jarenlang in goede staat verkeren. Dit is dan ook de reden dat Red Cedar veel wordt gekozen bij het afwerken van een jacuzzi.

Stel jouw eigen jacuzzi samen

Heb je bepaalde wensen of wil je meer weten over het plaatsen van een jacuzzi? Dankzij de vele opties op het gebied van jacuzzi’s ben je altijd in staat om iets te vinden dat volledig aan je wensen voldoet. Je wordt vanaf A tot Z volledig ontzorgd: van ingraven tot monteren en afwerken.

Wanneer je een ontspannen wellness beleving in je tuin wilt creëren, bijvoorbeeld door de jacuzzi op de grond te plaatsen of op een houten vlonder: de specialisten van Serena Spa staan voor je klaar met tips en advies. Zo maak je zeker de juiste keuzes en ga je heel lang genieten van een heerlijke jacuzzi.