Het is prettig als je jouw woning kunt verlichten op een manier die energiezuinig is. Daarvoor is het nodig dat je Led verlichting gebruikt en dat de verlichting alleen aan is als dat relevant is. Op zich moet je natuurlijk licht hebben als je thuis bent, maar het kan ook nodig zijn om bij afwezigheid verlichting aan te hebben. Met het Philips Hue systeem heb je via een smartphone app maximale controle over alle verlichting in huis, tenminste als die behoort tot het Philips Hue systeem. Dit best wel dure systeem is in diverse winkels met Philips Hue korting te koop.

Elke kleur licht

Met het Philips Hue systeem ben je in staat om de aangesloten lampen met elke kleur licht en in elke gewenste intensiteit te laten branden. Je kunt dat instellen met de app. Het systeem heeft lampen in veel uitvoeringen beschikbaar, en je kunt er ook een hele range aan armaturen vinden. Vooral op het gebied van spots is het aanbod groot. Een nieuw soort verlichting is de Philips Hue Led Strip, ook wel de Philips Hue Lightstrip genoemd. Deze strip met led’s heeft standaard een lengte van 2 meter en kan 16 miljoen verschillende kleuren licht produceren.

Led strip op maat

De Philips Hue Led Strip is geschikt voor binnen en buiten. Je hebt dus de gelegenheid om je tuin uit te lichten. Het is ook mogelijk om de strip te gebruiken als feestverlichting. Het is natuurlijk geweldig als de kleur van het licht tijdens het feest af en toe verandert. Zoals beschreven heeft de Led strip een standaard lengte van 2 meter, maar het is mogelijk om de lengte aan te passen aan je wensen. De strip kan worden verlengd met stukken van een meter. Ook is het mogelijk om de standaard strip in te korten. Voor de laagste prijzen van deze Hue Lightstrip kun je het beste kijken op het platform Philips Hue aanbiedingen.