In plaats van een normale spuitfles, is het kopen van een vintage spuitfles een stuk leuker. Niet alleen zijn vintage spuitflessen mooier, maar ze zijn vaak ook steviger en gaan langer mee. Een vintage spuitfles is een leuk accessoire voor in je huis. Je kunt een vintage spuitfles natuurlijk gewoon gebruiken, maar je kunt deze ook in de keuken of tuin plaatsen als een leuk onderdeel van het decor. Wil je een vintage spuitfles gaan kopen, dan is het aan te raden alvast te bedenken wat je zoekt. Zo kun je gericht op zoek gaan. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde kleur, bepaalde vorm of bepaald materiaal?

De leukste vintage spuitflessen vind je online

Als je ongeveer weet naar wat voor vintage spuitfles je op zoek bent, kun je de beste opties gaan zoeken en vergelijken. Het beste kun je dit online doen. Op het internet kun je namelijk veel meer vintage spuitflessen vinden en hier gericht naar zoeken. Bezoek bijvoorbeeld eens de webshop van vintage4.nl en bekijk de leuke spuitflessen die zij in de aanbieding hebben.  Hier kun je kiezen tussen allerlei kleuren en verschillende spuitflessen. Heb je een leuke gevonden? Dan wordt deze gewoon thuis geleverd en dan kun je je nieuwe spuitfles gaan gebruiken.

Een spuitfles is veelzijdig te gebruiken

Een vintage spuitfles is op veel manieren te gebruiken. Omdat een vintage spuitfles op zichzelf al zo mooi is kun je het gebruiken als onderdeel van het decor, bijvoorbeeld in je keuken, woonkamer of zelfs tuin. Daarnaast kun je de spuitfles natuurlijk ook gewoon gebruiken. Je kunt de spuitfles gebruiken om je planten te bewateren en je kunt de spuitfles ook gebruiken om schoon te maken. Vul hiervoor gewoon de spuitfles met water en plantenvoeding of water en schoonmaakmiddel. Je planten water geven en schoonmaken was nog nooit zo luxe.