Heb jij altijd al gedroomd van trouwen in Frankrijk? Dat kan, als ten minste een van jullie in Frankrijk woont, werkt of geboren is. Is dat niet het geval, dan kun je ervoor kiezen om in eigen land voor de wet te trouwen en de symbolische huwelijksceremonie en het trouwfeest in romantische Frankrijk te laten plaatsvinden. En dan willen jullie natuurlijk ook verblijven in een mooi vakantiehuis Frankrijk. Daarom 5 tips voor een romantisch verblijf om het plaatje compleet te maken!

In de buurt van de trouwlocatie

Heb je een mooie trouwlocatie gevonden, bijvoorbeeld in een kasteel, te midden van wijngaarden of misschien wel in de bergen? Dan is het handig om je vakantieverblijf in de buurt te boeken. Gelukkig is dat heel goed mogelijk, want in het prachtige Frankrijk zijn tal van vakantiehuizen te huur in een romantische omgeving.

Voor iedereen

Wil je dat iedereen die is uitgenodigd op jullie bruiloft, op hetzelfde adres verblijft? Ook dat is mogelijk. Er is in Frankrijk keuze uit verschillende luxe vakantievilla’s voor 10, 20, 40 of zelfs meer personen. Of kies een vakantiepark waar jullie meerdere verblijven in de buurt van elkaar kunnen huren. 

Terugtrekken in een romantisch verblijf voor twee

Of willen jij en je partner na de bruiloft liever terugtrekken in een romantisch verblijf voor twee? Dat kan natuurlijk ook in Frankrijk. Kies dan voor bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis met wellness, zodat jullie extra fijn kunnen nagenieten van jullie bijzondere dag. Samen met een glas bubbels in de jacuzzi, klinkt dat je niet als muziek in de oren?

Trouwfoto’s

Je kunt ervoor kiezen om alle officiële trouwfoto’s op de dag van de bruiloft zelf te maken. Maar je kunt ook een extra dag op een andere locatie plannen voor een fotoshoot. Handig is om dat wel in de buurt van je vakantiehuis te doen, of hiervoor verder te reizen naar een vakantiehuis op een tweede bestemming, zodat je alles bij de hand hebt. Wat dacht je van een extra fotoshoot aan zee of in de bergen? 

De huwelijksreis

En dan… de huwelijksreis! Kiezen jullie voor een twee vakantiehuis aan de andere kant van Frankrijk, of blijven jullie nog heerlijk twee weken in het romantische verblijf in de buurt van jullie trouwlocatie? Ook een goed idee: plak er een week aan vast in de ultieme stad van de liefde, Parijs.