In een Julianadorp strandhuisje word je iedere dag heel langzaam en uitgerust wakker door het ruisen van de golven van de zee. Zodra je je ogen open doet besef je dat je wakker bent geworden op het strand in een van de mooiste plekjes van Nederland, namelijk Julianadorp! Het strand van Julianadorp is een prachtige plek om vakantie te vieren. Wakker worden op het strand lijkt wel een droom, toch is het allemaal echt en kan ook jij deze unieke ervaring zelf meemaken!

Kies voor een vakantie in Noord-Holland

Er zijn ontzettend veel strandhuisjes in Noord-Holland waar jij deze unieke ervaring zelf mee kunt maken. Als je kiest voor Julianadorp, kies je voor een plaats waar veel te doen is en waar je heerlijk tot rust kunt komen. Zo kun je kiezen om de natuur in te trekken en de Noord-Hollandse duinen te bezoeken. Heb je kinderen? Dan is Sprookjeswonderland of de KlimVallei een leuke dagbesteding. Daarnaast kun je vaak op loopafstand van je strandhuisje surfles krijgen of leren windsurfen.

Geen dag is hetzelfde, er valt genoeg te beleven

Tijdens jouw verblijf in Noord-Holland zal geen dag hetzelfde zijn. Naast Julianadorp kun je ook een bezoekje brengen aan een van de vele leuke eettentjes in Den Helder of een van de andere steden langs de kust. Daarnaast kun je jezelf ook in de buurt van je strandhuisje prima vermaken met een van de strandpaviljoens. Hier kun je jezelf lekker verwennen of trakteren op een cadeautje uit een van de vele winkeltjes. Totdat de zon langzaam ondergaat is er dus meer dan genoeg te beleven. Aan het einde van de vakantie heb je een onvergetelijke ervaring meegemaakt en ben je waarschijnlijk weer helemaal tot rust gekomen, klaar om weer terug te gaan naar het dagelijkse leven.