Wanneer het gaat over de vloer, dan sta je voor de nodige keuzes. In de eerste plaats zijn er heel veel vloersoorten. Gelukkig hoeft die keuze niet lastig te zijn. Je gaat namelijk voor een PVC-vloer. Welke vloer past dan het best bij jou? Dit kan bijvoorbeeld de Belakos palazzo visgraat xl 73 zijn. Dit komt niet in de laatste plaats doordat juist deze vloer alle kenmerken heeft die een goede vloer van deze soort moet hebben.

De voordelen van deze vloer

Als je voor deze vloer kiest, bijvoorbeeld bij Happy Floors, dan kan je van veel voordelen genieten. Zo is het een vloer die slijtvast is. Daardoor is deze ook duurzaam. Daarnaast heb je er weinig werk aan. Dat komt doordat PVC-vloeren zoals deze ook waterbestendig en vuilafstotend zijn. Het is ook fijn om te weten dat ze aan alle regels en eisen voldoen zoals die in Europa gelden. Je kan ze dus zonder zorgen leggen en daar dan vele jaren veel plezier aan beleven.

Het grote formaat

Een reden waarom juist deze vloer zo aantrekkelijk is, is het formaat van de planken. Deze zijn extra groot. Dat maakt het gemakkelijker, maar ook mooier om ermee te werken. Het is leuk om te zien hoe dit uitpakt bij jou in de ruimte. Het is ook nog eens zo dat er veel aandacht is besteed aan de uitstraling. Dit maakt dat de planken er alleen maar mooier uit kunnen gaan zien wanneer ze er eenmaal liggen. Het zijn dit soort zaken die een grote rol spelen in je keuze.

Het visgraatmotief leggen

Het belangrijkste is natuurlijk dat je de vloer kan leggen op een moderne manier. Het gaat om visgraat. Dit is met afstand de meest populaire keuze voor het leggen van vloeren in woningen op dit moment. Je hebt op andere plekken gezien hoe mooi dit kan zijn. Dus wil je daar zelf ook van genieten. Door een XL-plank te kiezen, kan je bovendien net even anders zijn in het motief. Ook dat is natuurlijk wel heel fijn. Daardoor zal je je alleen maar meer op je gemak voelen.